vakcina korona
Foto: EPA-EFE/PIROSCHKA VAN DE WOUW

Gradske uprave Kraljeva i Subotice saopštile su danas da se u tim gradovima za vikend neće masovno vakcinisati građani, u skladu sa odlukom nadležnog Ministarstva.

Iz kraljevačke Gradske uprave obaveštavaju građane da punkt za masovnu imunizaciju lokalnog stanovništva u Novoj hali sportova u neselju Ribnica neće raditi ovog vikenda – u subotu, 30. januara, i nedelju, 31. januara.

Kako se dodaje, masovna imunizacije u novoj hali sportova biće nastavljena u ponedeljak, po ustaljenom rasporedu u dve smene, od 8 ujutro, pa do 18 sati.

Slične vesti stižu i iz Subotice, gde će punkt za imunizaciju raditi u petak od 8 do 16 časova, a u toku vikenda sledi pauza.

POGLEDAJTE JOŠ:

Prema podacima Doma zdravlja Subotica, na punktu za masovnu imunizaciju u Novoj opštini od 20. do 28. januara vakcinom proizvođača Sinofarm ukupno je vakcinisano 4.722 Subotičana – 1.285 više u odnosu na broj prijavljenih.

Danas je u subotičkoj Opštoj bolnici počela revakcinacija zdravstvenih radnika koji su prvu dozu vakcine primili pre tri nedelje, kao i prva vakcinacija zaposlenih koji su izrazili želju da se vakcinišu Fajzerovom vakcinom.

Za danas, 29. januar, planirano je da se na punktu za masovnu imunizaciju u Novoj opštini vakciniše 98 građana koji su dobili poziv od e-Uprave.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar