U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano još 4.590 osoba zaraženih koronavirusom, a preminula je još 21 osoba.

Testirano je ukupno16.929 građana, a na respiratorima je 212 pacijenata.

***

Juče je u Srbiji evidentirano još 4.576 osoba zaraženih koronavirusom, a preminulo je još 20 osoba. Testirano je 16.816 građana, a na respiratorima se nalazi 189 pacijenata.

***

„Kombank dvorana“ je prekršila epidemiološke mere koncertom „Crvene jabuke“ i protiv nje će biti izrečena odgovarajuća kazna, saznaje Nova.rs od izvora bliskog Vladi Srbije. Kako je za Nova.rs rekao pomenuti izvor, ubuduće neće biti dozvoljeno održavanje koncerata u ovom objektu.

“Pozvali su se na ono što je dozvoljeno ustanovama kulture, onu meru koja se odnosi na pozorišta. Ipak, ona ne važi kada je reč o koncertima, jer je za ovakve događaje neophodna saglasnost Kriznog štaba, koju nisu imali”, kaže nasš sagovornik.

***

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila da će sednica Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19 biti održana najverovatnije sutra i najavila oštrije mere. Premijerka je time potvrdila ranije pisanje Nova.rs. Ona je objasnila da je sednica odložena jer je želela da se razgovara o svim merama i da to ne bude samo na Kriznom štabu.

Ona je objasnila da je sednica odložena jer je želela da se razgovara o svim merama i da to ne bude samo na Kriznom štabu.

“Da na Kriznom štabu samo donesemo odluku koja je ranije odgovorena i da vidimo logistički kako sve to da izvedemo”, rekla je ona.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar