U vikend izdanju novina “Nova” pročitajte: Kako predsednik Srbije pritiska SPS da uđe u njegov novi pokret; EU i SAD gaze crvene linije Beograda i Prištine; Mila Popović iz SSP poručuje: Beograđanima ne može biti bolje sve dok se ne smeni korumpirana vlast. Pronađite svoj primerak novina “Nova”.

Ko će sve u Narodni pokret za državu: Vučić pritiska SPS da uđe u njegov novi pokret.

Nemam nikakvu dilemu da ako se bude nastavilo sa formiranjem pokreta, to neće proći bez SPS. Mislim da socijalisti, zapravo, ovo ne mogu da izbegnu i da će na kraju ovako ili onako biti deo pokreta, navodi Bojan Klačar, iz Cesida.

Mila Popović, predsednica beogradskog odbora SSP u intervjuu poručuje: Šapić daje lažna obećanja i ponaša se kao siledžija.

„Ako ne zaustavimo politiku sečenja, rušenja i betoniranja, ovaj grad će se izučavati kao primer kako investitorski urbanizam može da ubije život“, kaže Popović.

Ključni faktor zbog koga smo se ove zime razbolevali više nego ikada: Prekomerno korišćenje antibiotika razara imuni sitem.

Lekari upozoravaju na moguću pojavu bakterioloških epidemija, u odnosu na koje su naši organi nemoćni, tačnije nemaju više načina za odbranu i postaju podložni najsurovijim oboljenjima.

Večiti buntovnici jugoslovenskog rokenrola Zoran Kostić Cane i Goran Bare prisećali se prošlih vremena: Ko je krao morfijum, a ko bio 13. prase.

Dok su drugi bežali od stvarnosti, mi smo rovarili po svojoj unutrašnjosti. Uverenje… Takvi frajeri, kao što smo on i ja, imaju stav, istakao je Cane.

Srpski teniser može da napreduje u „sezoni šljake“, broj bodova deluje nestvarno: Đokovićeva ofanziva na Rafinom terenu.

Tenis prolazi kroz mesec dana eksperimenta kako je to biti bez Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Navijači to mogu da podnesu samo zbog jedne stvari – znaju kada će ih ponovo gledati na terenu.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Bonus video: Srušena još jedna vila na Neimaru