Dok se u novobeogradskom bloku 70 vodi borba oko metalnih ograda koje je policija planirala da postavi oko iskopanih rupa, a koje su građani ipak uspeli da premeste što dalje od nasipa, u bloku 45 zatrpavanje iskopanog kanala je uveliko u toku, saznaje Nova.rs.

Kako javlja naša reporterka, grupa građana okupila se oko iskopanog kanala koji je bio ograđen trakama, a potom su uzeli ašove i lopate u ruke i počeli sa zatrpavanjem rupa.

Prema njihovim rečima, u bloku 45 trenutno nema policije, niti pripadnika komunalne milicije, dok su u bloku 70 „na straži“ dva komunalna milicajca.

Pročitajte još:

Borba za Savski nasip se nastavlja i sutra, pa udruženja građana i narodni poslanici koji učestvuju u ovoj akciji, pozivaju sve koji mogu da dođu sutra u 11 časova kako bi sprečili kršenje zakona i bušenje nasipa.

Inače, jutros je došlo do manjeg incidenta narodnog poslanika Radomira Lazovića sa policijom, ali su građani ipak uspeli da prenesu ograde što dalje od nasipa.

BONUS VIDEO: Savski nasip je kumovao sukobu Šapića i Vesića: Kako se oni i dan danas politički potkusuruju sa bezbednošću Beograđana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar