Ana Brnabić, Goran Vesić Foto: Vesna Lalić/Nova. rs

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je zadovoljan najnovijim merama Kriznog štaba jer je, kako tvrdi, izbegnut policijski čas i potpuno zatvaranje na 7 do 10 dana kako je predlagano.

Vesić, koji je prethodnih dana bio protiv mera ograničavanja rada ugostitljskih objekata, objavio je na svom Fejsbuk profilu da je premijerka Ana Brnabić uložila ogroman napor da se pronađe kompromis.

„Zadovoljan sam jer smo izbegli policijski čas i potpuno zatvaranje na 7-10 dana kako je predlagano.  Nisam zadovoljan jer ćemo imati određene restrikcije za vikend. Od ponedeljka se vraćamo na radno vreme do 20.00 sati. Nadam se da je ovo poslednji vikend u kome ćemo imati makar i delimično zatvaranje“ naveo je Vesić.

Завршена је седница Кризног штаба. Премијерка Брнабић је уложила огроман напор да се пронађе компромис.

Задовољан сам…

Posted by Горан Весић on Friday, March 5, 2021

On je napisao da je srećan jer je na Kriznom štabu saopšteno da se vakcinacija najbolje odvija u Beogradu.

„To je zato jer se čitav tim, koji sam oformio, u Beogradu bavi kako da se vakciniše što više ljudi. Mi smo se najbolje organizovali, bavimo se vakcinacijom i zato smo najbolji. U Beogradu se na hiljadu stanovnika vakcinisalo 222 ljudi, a revakcinisalo 120. U populaciji od 65-74 godine u Beogradu je na hiljadu stanovnika vakcinisano preko 500 ljudi a u populaciji preko 75 godina preko 450! To je veliki uspeh i velika pobeda! To je i poruka koju šaljem u ime Beograda! Masovna vakcinacija i revakcinacija je jedini put da izađemo iz epidemije. I poštovanje predviđenih mera a ne nove restrikcije“ napisao je zamenik gradonačelnika Beograda.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare