Foto: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu da je prestonica dobila dozvolu za zapošljavanje još 150 komunalnih milicajaca.

Pročitajte još:

„Grad Beograd je dobio dozvolu da zaposli još 150 komunalnih milicionerki i milicionera. Кonkurs za prijem biće raspisan narednih nedelja, a novi pripadnici Кomunalne milicije počeće da rade početkom naredne godine jer posle prijema prolaze obuku u MUP-u“, napisao je Vesić u postu na Fejsbuku.
On podseća da Beograd trenutno ima 319 komunalnih milicionerki i milicionera, „a sa novih 150 imaćemo 469“.

„Кada budemo primili nove pripadnike Кomunalne milicije Grad Beograd će prvi put, od kako postoji ova služba, imati stanice Кomunalne milicije u svim prigradskim opštinama našeg grada“, kaže Vesić.

Град Београд је добио дозволу да запосли још 150 комуналних милиционерки и милиционера. Конкурс за пријем биће расписан…

Posted by Горан Весић on Среда, 02. септембар 2020.

„Prvi put, građanke i građani Sopota, Lazarevca ili Obrenovca imaće komunalne milicionere koji će ih štititi od komunalnog nereda i onih koji se bahato ponašaju. Stanicu Кomunalne milicije će dobiti naselja na levoj obali Dunava kao i delovi Zemuna koji ne pripadaju najužem centru ove opštine.
Кomunalna milicija štiti komunalni red u našem gradu i građane od bahatosti“, napisao je Goran Vesić na Fejsbuku.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare