Guzva_bubanj potok DZ.mp4
Guzva_bubanj potok DZ.mp4

Na Obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno, javili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-763, deonica Surčin – Obrenovac, danas do 15 časova- radovi na košenju putnog pojasa uz zuzeće zaustavne trake, u smeru ka Surčinu.

Mali Požarevac – čeona naplatna rampa Beograd, od 9 do 16č, smer Niš – Beograd, radovi na košenju trave u srednjem zelenom pojasu, saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Na auto- putu E-763, do 19. maja od 7 do 16 časova, Lajkovac-Ljig- radovi na košenju putnog pojasa, za saobraćaj zatvorene zaustavne trake u oba smera.

Sušica-Zlatibor, do 20. maja radovi na ugradnji dilatacija na mostu Ćaldov vijadukt, uz zatvaranje dve od tri postojeće saobraćajne trake preko mosta i preusmeravanja saobraćaja na devijaciju u dužini od oko 100 metara. Jedna saobraćajna traka će uvek biti otvorena za saobraćaj.

Auto – put E- 80, 18. maja od 9 do 19 č, petlja Malča – petlja Pirot Istok- radovi na pregledu tehničke ispravnosti sistema tunelske opreme uz obustavu saobraćaja u levim cevima tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 8.07 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, kao i na Šidu , Horgošu, Kelebiji, a na Bezdanu 120 minuta.

BONUS VIDEO Guzve već od 13h petkom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar