Saobracaj guzva
Ilustracija Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad Jug - petlja Kovilj, u smeru ka Beogradu, sutra od 7 do 17 časova biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Obrenovac-Zvečka, od sutra od 7 do 17 časova radovi na kolovoznoj konstrukciji biće regulisani semaforskom signalizacijom, a nakon toga radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora, uz ručno regulisanje saobraćaja.

POGLEDAJTE JOŠ:

Radovi će se izvoditi svakog radnog dana i subotom, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 60 dana.

Ratari-Zvečka, od sutra od 7 do 17 časova radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora. Radovi će se izvoditi svakog radnog dana i subotom, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 60 dana.

Brusnik – Negotin, na deonici: Ulica Karađorđeva, ulica Vere Radosavljević i ulica pored Zelene pijace, od sutra do 10. septembra od 7 do 17 časova radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 3.000 m, uz naizmenično propuštanje vozila.

Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica-petlja Orlovača, smer ka Bubanj Potoku, do 13. oktobra od 7 do 17 časova, radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu. Saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram