Granicni prelaz Batrovci, saobracajna guzva
Granični prelaz Batrovci, saobraćajna gužva Foto:TANJUG/ ALEKSANDRA PLAVSIC/ VOJNET

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad Jug - petlja Kovilj, ka Beogradu, od danas će od 7.00 do 18 časova biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova, saopštili su "Putevi Srbije".

U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom u smeru ka Beogradu.

Na obilaznici oko Beograda, petlja Ostružnica-petlja Orlovača, u smeru ka Bubanj potoku, do 13. oktobra će se od 7.00 do 17 časova odvijati radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, a saobraćaj će se odvijati desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

Na deonici Kamenica – Šošanica, kod Kamenice, do 31. oktobra od 7.00 do 16 časova, radovi na putu, uz naizmenično propuštanje vozila uz povremene, kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od 15 minuta. Alternativni putni pravac za vreme obustava saobraćaja je preko Vrnjačke Banje.

Kako navode „Putevi“, na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na Horgošu putnicka vozila na izlaz iz zemlje čekaju 90 minuta, na Batrovcima i Kelebiji 60.

Kod Gradine vozila na ulaz u zemlju čekaju 70 minuta, a kod Preševa 30 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 35 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare