Stanovnici Mirijeva u Ulici Jovanke Radaković, gde se na trotoar i kolovoz izlivaju fekalije i nelegalno izgrađene kanalizacije koja potiče iz zgrade u Nikole Doksata 32, najavili su novo okupljanje, nakon današnjeg sastanka sa predsednikom opštine Zvezdara Vladanom Jeremićem.

„Na sastanku, održanom na poziv predsednika opštine Zvezdara, dobili smo samo usmena obećanja“, rekao je FoNetu stanar Ulice Jovanka Radaković David Slavković.

Sastanku je, kako kaže, prisustvovao i gradski menadžer Miroslav Čučković i najavio da će danas organizovati čišćenje.

To je, smatraju stanaru u Ulici Jovanke radaković, „samo zamazivanje očiju, kako bi se prekinuli protesti“.

„Čučković je apelovao da ne blokiramo ulicu i da će biti očišćeno, ali to je samo usmeno rečeno, nije rešenje, hoćemo pismenu garanciju“ rekao je Slavković.

PROČITAJTE JOŠ

On je pozvao sugrađane da danas u 17 časova opet blokiraju Ulicu Jovanke Radaković, a onda krenu ka mesnoj zajednici Staro Mirijevo, gde se očekuje i predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić.

„Ulazimo u mesnu zajednicu, sešćemo na pod i ne razilazimo se, sve dok ne dobijemo pismene garancije, tek onda ćemo im pružiti ruku“, poručio je Slavković, naglasivši da oni rešavaju „višemesečni problem“ i da se radi „o javnom zdravlju“, tim pre jer je u nesporednoj blizini vrtić.

BONUS VIDEO Građani Mirijeva blokirali ulicu Jovanke Radaković zbog izlivanja fekalija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar