Profesor Mustafa Sofikerin
Prof. dr Mustafa Sofikerim; Foto: Promo

Saradnja između bolnica Acibadem i Acibadem Bel Medic iz Beograda se kontinuirano razvija u cilju proširenja medicinskih usluga koje su na raspolaganju pacijentima. Tokom poslednje dve godine Acibadem Bel Medic sarađuje sa kolegama iz Turske radi podizanja kvaliteta usluga, razmene znanja i primene dobrih praksi u poslovanju.

Tim povodom će ugledni doktori sa višedecenijskim iskustvom u različitim oblastima, koji rade u nekim od najprestižnijih zdravstvenih ustanova, boraviti u Beogradu, gde će u bolnici Acibadem Bel Medic svakog meseca obavljati preglede, konsultacije i intervencije.

Eminentni urolog iz Acibadem Atasehir, prof. dr Mustafa Sofikerim će 7.aprila boraviti u Beogradu i obavljati preglede i intervencije u Acibadem Bel Medic-u. Prof. dr Mustafa Sofikerim je stručnjak za dijagnostiku i lečenje bolesti prostate i bubrega i više od 20 godina uspešno obavlja laparoskopske urološke intervencije i prostatektomiju. Član je mnogih profesionalnih organizacija, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu postao je ekspert robotske hirurgije.

Nakon njega, 27. aprila će u Beogradu gostovati i Doç. Dr.Diğdem Özer Etik, gastroenterolog iz Acibadem Atasehir bolnice. Doktorka je usko specijalizovana za dijagnostiku tumora digestivnog trakta. Doktorka će obavljati preglede, dijagnostiku i intervencije u Acibadem Bel Medicu, a u saradnji sa timom hirurga i onkologa će učestvovati u procesu daljeg lečenja.

Dodatne informacije kao i zakazivanje pregleda moguće je putem broja telefona 060/309 1000.

Bel Medic je 2021. godine postao deo vodećeg lanca bolnica iz Turske – Acibadem, koji pripada drugom najvećem zdravstvenom sistemu u svetu – IHH Healthcare, sa 80 bolnica u deset zemalja.

Građani Srbije već imaju pozitivna iskustva sa Acibadem lancem bolnica, koji je i kod nas prepoznat po medicini najvišeg nivoa, i u kome se puno misli o pacijentu i njegovom kompletnom zadovljstvu. Acıbadem posluje u Turskoj od 1991. godine i pokriva tržišta Severne Makedonije, Bugarske, Holandije, a sada i u Srbije, sa 21 bolnicom, 13 ambulantnih centara, više od 4.200 kreveta, sa preko od 22.500 zaposlenih i 4.000 lekara.

Acibadem Bel Medic je danas vodeći privatni zdravstveni sistem u Srbiji akreditovan po svim evropskim standardima, sa više od 500,000 pacijenata i preko 500 lekara. Tim vrhunskih stručnjaka iz svih medicinskih specijalnosti je posvećeno lečenju dece i odraslih, 0-24h.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar