Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U Srbiji ujutru po kotlinama i visoravnima južne Srbije mestimično magla, tokom dana pretežno sunčano i toplo. Kasnije posle podne na krajnjem severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom.

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i u toku noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju.

Najniža temperatura od -4 do 4, najviša od 12 do 17 stepeni.

U Beogradu ujutro na širem području grada slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 4, najviša oko 15 stepeni.

Krajem dana naoblačenje sa slabom, kratkotrajnom kišom uz pojačanje i skretanje vetra na severozapadni.

U Srbiji za vikend hladnije. U subotu oblačno, još ujutro u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom, u Vojvodini razvedravanje.

U nedelju umereno do potpuno oblačno, na severu suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom, u košavskom području vetrovito uz umeren i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni vetar.

Od ponedeljka do četvrtka kraja promenljivo oblačno, toplije i u većini dana uglavnom suvo, samo sredinom sedmice ponegde sa slabom kišom.

BONUS VIDEO: Najava novina NOVA za 11. februar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar