Samira Avdović Foto:restorancecoline

U Novom Pazaru godinama unazad postoje ženski termini na bazenima, spa centrima i teretanama, ovih dana u Novom Pazaru otvoren je i restoran isključivo samo za žene.

Ova informacija o restoranu samo za žene probudila je veliko interesovanje kod ove populacije u Novom Pazaru, i ako je javnosti dugo poznato da žene u ovom gradu imaju i odvojen termin za kupanje u bazenu, ipak je restoran novost i kao takav prvi na ovim prostorima.

Samira Avdović, žena koja je realizovala ideju ovog restorana kaže da joj je cilj da se sve žene osećaju kao kod kuće, komotno i dobiju svoje vreme za kafu, ukusnu večeru i razgovor sa prijateljicama.

Ona je rekla da veruje da će svaka žena, nakon radnog dana, iskreno želeti da popije kafu u ambijentu ovog restorana grada ili da večera sa svojom najbližom prijateljicom upravo u njenom restoranu, kao da je zbog toga došla na ideju da pokrene ovaj restoran u kojem će žene moći da dođu, opuste se, razgovaraju i naravno da se lepo provedu i odmore.

Samira Avdović Foto:restorancecoline

Maida je jedna od žena iz Novog Pazara koja je posetila ovaj restoran, ona kaže da je ovakav jedan restoran trebao odavno da se otvori: “ Odavno je trebao da se otvori ovakav restoran, u šanku, u kuhinji, svuda su samo žene, što nam daje jedan osećaj opuštenosti i mira. Drago mi je da imamo ovakav restoran u kojem možemo da pobegnemo od gradske buke i uživamo u prelepom ambijentu „.

U restoranu koji nosi ime Ceco line, po jednom od najuspešnih brendova obuće u bivšoj Jugoslaviji, rade isključivo samo žene.

PROČITAJTE JOŠ

Restoran se nalazi nedaleko od centra Novog Pazara, a tokom letnjih meseci ovaj restoran će privući pažnju gostiju i bazenom koji će takođe biti samo za žene.

BONUS VIDEO Ko su novi ministri iz Novog Pazara

Komentari

Svi komentari (1)