Foto: Facebook/Владан Глишић

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić objavio je na svom Fejsbuk profilu da su stanari jedne zgrade dobili značajnu investiciju. Znamo da mislite da je u pitanju interfon, novi lift ili nešto što bi pomoglo građanima da se osećaju bezbednije i lagodnije u svojim stanovima. Ipak, stvar je jednostavnija - reč je o ulaznim vratima.

Glišić je na Fejsbuku objavio da su stanari zgrade u ulici Mihaila Milovanovića 45, kroz program sufinansiranja investicionog održavanja stambenih zgrada, dobili ulazna vrata.

Станари зграде у улици Михаила Миловановића број 45, кроз програм суфинансирања инвестиционог одржавања стамбених зграда…

Posted by Владан Глишић on Четвртак, 01. октобар 2020.

„U ovom projektu Gradska opština Mladenovac učestvuje sa 90 odsto sredstava, dok stanari zgrade imaju obavezu učešća od 10 odsto“, navodi se u objavi predsednika opštine.

Glišić dodaje da je, osim ulaznih vrata, programom predviđena mogućnost rešavanja problema prokišnjavanja krovova, starih fasada, popravke i zamena elektroinstalacija i drugih bezbednosnih problema.

Ovo nije jedini slučaj da čelnici gradova svečano otvaraju nešto što se podrazumeva da postoji u uređenom i civilizovanom svetu. Funkcioneri su otvarali liftove, kontejnere, ograde, kao i kućice za vrapce, stepenice, semafore, septičke jame i javne toalete na grobljima.

Aleksandar Vulin, u vreme kada je bio ministar za rad i boračka pitanja, 2015. godine je u Apatinu pustio u rad lift u Domu za stare i penzionere.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, 2016. godine svečano je u rad pustio semafor, a nekadašnji gradonačelnik Kruševca i ministar odbrane, Bratislav Gašić je u rad pustio rekonstruisane stepenice.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare