Foto: Printscreen/Facebook/Dejan Nešković

"Jučerašnji video na Fejsbuk profilu Branimira Nestorovića je svinjarija", kratko je za naš portal prokomentarisao član Kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon.

Doktor Branimir Nestorović, pulmolog koji je popularnost u narodu stekao neodgovornim izjavama tokom prvog talasa epidemije koronavirusa u Srbiji, poslednjih meseci delimično se povukao iz javnosti.  To ga, ipak, ne sprečava da putem društvenih mreža izražava svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji.

Poslednji ispad tiče se njegovih kolega iz Kriznog štaba.

Šta misli o njihovom radu Nestorović je poručio “šerujući” šaljivu (neko se možda i nasmejao) animaciju na Fejsbuku, u kojoj glavne uloge igraju dr Tiodorović i dr Kon. Dok se broje zaraženi i preminuli, doktor Nestorović šeruje video klipove koji diskredituju njegove kolege.

Kon je odgovorio oštro i koncizno, dok je njegov kolega iz Kriznog štaba i spornog video klipa, Branislav Tiodorović, bio je malo suszdržaniji i u neverici.

„Iako sam video taj klip, i dalje ne mogu da verujem da je to tačno. Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni. Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos“, rekao je  Tiodorović.

Jedno je sigurno, sve ovo ne doprinosi rastu poverenja građana u Krizni štab i ne rešava problem rastućeg broja zaraženih i preminulih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare