Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Stanari Bloka 8, konkrento zgrade "Kineski zid" na Novom Beogradu ponovo su apelovali da neko konačno čuje probleme u kojima se nalaze i pozvali su sve zainteresovane da dođu 1. februara ispred zgrade, kako bi dočekali odgovore na izmene urbanističkog projekta.

„Problem Bloka 8 i zaziđivanja naših stanova, uništavanja naše zelene površine ali i kompletnog nestanka parking mesta stanara 470 stanova u zgradi ‘Kineski zid’ još nije rešen. Zapravo, rešenje još nije ni na vidiku. Komisiji je rok za dostavu odgovora na urbanistički projekat odavno istekao, a osim oglašavanja u medijima od strane gradske vlasti „da je projekat pre nekoliko meseci odbijen“ takav odgovor u pisanoj formi nikada nije stigao“, poručuju stanari ove zgrade.

Foto:promo

Oni kažu da su priložili primedbe i dopune na ovaj plan, „u nadi da će u komisiji biti savesnih ljudi kojima interes investitora neće biti primarna briga“.

„I snažno držimo palčeve. Toliko snažno, da smo pozvali i komšije da zajednički dočekamo odluku komisije koja će se održati 01. februara 2022, baš na doček kineske Nove godine. A ko će drugi obeležiti kinesku Novu godinu nego Kineski zid. Stoga, pozivamo vas da nas podržite i dođete u parkić ispred zgrade kineski zid, Blok 8 u utorak u 19 sati“, poručili su iz ovog kompleksa.

Bonus video: Blokada Saobraćaja u 37. Bloku

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare