Foto: Televizija Galaksija 32

Porodica dr Slobodana Blagojevića, koji je preminuo od posledica infekcije koronavirusom u decembru prošle godine, objavila je da je prikupljen novac za otplatu njegovog stambenog kredita. Porodica preminulog lekara je navela da je pomoć koju je dobila u ovim, veoma teškim vremenima za njih, nemerljiva.

Đorđe, brat Slobodana Blagojevića je naveo da je za nepunih dvadeset dana, zahvaljujući dobrim i humanim ljudima, prikupljeno 25 hiljada evra, zbog čega je porodica svima veoma zahvalna.

„Prevashodno smo zahvalni predstavnicima Gradske uprave, gradonačelniku Čačka, Milunu Todoroviću na čiju inicijativu su se odazvali privrednici i prikupili značajnu sumu od nešto više od dva i po miliona dinara, a akciji prikupljanja novca se pridružila i lokalna fondacija ‘Qvantox’, preko koje su drugovi, kolege, prijatelji, ali i mnogi drugi uplaćivali novac u tu svrhu i sakupili ostatak, dovoljan za otplatu kredita. Porodica Blagojević zahvaljuje svim ljudima koji su se odazvali, uplatili novac kojim je stambeni kredit isplaćen“, naveo je on.

Brat preminulog čačanskog heroja je istakao da će zahvaljujući svima njima Slobodanova deca, sin Uroš, koji ima devet godina i trogodišnja ćerka Ana, imati sigurno odrastanje.

Podsetimo, dr Slobodan Blagojević, star 41 godinu preminuo je od posledica zaraze koronavirusom 29. decembra prošle godine. Njemu je infekcija potvrđena pre dve sedmice ranije, a usled naglog pogoršanja kliničke slike prevezen je u Beograd na lečenje, ali je nažalost izgubio bitku sa ovom opakom bolešću.

Inače,  dr Blagojević je upravljao privremenom kovid bolnicom u Atenici, takozvanom Plavom halom. Bio je specijalista urgentne medicine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar