Foto: Twitter/Na kiosku

Društvenim mrežama širi se zastrašujući snimak stampeda ispred jedne kovid ambulante, a brojni koji su video podelili tvrde da je ova gužva snimljena u Požarevcu.

Snimak koji je navodno zabeležen ispred ambulante u Požarevcu zaista je jeziv – na njemu se vidi narod koji nosi maske i gura se da uđe unutra. Nije potvrđeno da je snimak zaista snimljen u ovom srpskom gradu, ali na njemu se čuje srpski jezik.

Odnosno, čuje se kao da neko govori „čovek će da strada“.

Osim toga, na Tviteru je podeljena fotografija ove ambulante iz drugog ugla koja je nastala ispred ambulante u Požarevcu.

Snimak je podeljen više puta na Tviteru.

*

*

*

Mnogi su naravno izrazili sumnju da je ovo snimljeno u Požarevcu – međutim pojavilo se još fotografija te kovid ambulante iz drugog ugla, koje izgledaju kao mesto sa snimka.

Pročitajte još:

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u svim opštinama Braničevskog okruga ima novozaraženih – u Velikom Gradištu 35, Petrovcu 31, Požarevcu 20, Golupcu 29, Malom Crniću 15, Žabarima osam, Žagubici sedam i Kučevu jedan novi slučaj.

Od početka epidemije do danas od koronavirusa obolelo je više od dve hiljade ljudi u Braničevskom okrugu, preciznije po opštinama: Požarevac 1.411, Petrovac na Mlavi 486, Veliko Gradište 318, Malo Crniće 156, Golubac 158, Žagubica 104, Kučevo 94  i Žabari 61.

Gužve ispred kovid ambulanti postale su uobičajen prizor širom Srbije, posebno u Beogradu. Naša ekipa ih je obilazila proteklih dana, a svaki put smo zatekli redove.

*

*

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare