Nova, naslovna za petak, 06. avgust, broj 33, dnevne novine Nova, dnevni list Nova
Foto: Nova.rs

List "Nova" u sutrašnjem broju donosi intervju sa sestrom tragično preminule Stanike Gligorijević, koja ističe kako je sigurna da je u vozilu koje je usmrtilo njenu sestru bio samo Zoran Babić.

POGLEDAJTE JOŠ:

Vučić može da prikaže odsečene glave, ali ne i snimak ubistva moje sestre. Namestili su drugu osobu da bude osuđena zbog udesa na naplatnoj rampi Doljevac„, rekla je Mirjana Aleksić za naš list.

Dovođenje ljudi autobusima na skupove vladajuće stranke nije novost, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio video-klip koji pokazuje kako se uvežbavaju aplauzi, te su se sagovornici „Nove“ složili da su „Za SNS penzioneri i radnici samo tapšači“.

U novom broju „Nove“ čeka vas i priča o tome kako je državno preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“ donelo neobičnu odluku da „Telekomu Srbije“, takođe državnom preduzeću, u ovoj godini plati troškove za telefoniranje i internet i za sledeću, 2022. godinu.

U prethodnim izdanjima, „Nova“ je izdvojila najlepše žene sveta, dok vas u aktuelnom broju čekaju „30 najlepših muškaraca na svetu“, kojima pripada ovo vreme.

Za vas smo pripremili i presudu hrvatskog suda, koji je utvrdio da je „Jugoton opljačkao Džonija Štulića“.

Novi broj lista „Nova“ potražite na kioscima širom Srbije!

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar