Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs, TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Nakon što je Ana Brnabić reagovala na fotografiju iz kampa gde se vidi kako Savo Manojlović jede jagnje, direktor kampanje "Kreni-promeni" imao je šta da poruči premijerki povodom ove objave.

Manojlović je na svom Tviteru objavio sliku na kojem se vidi kako u kampu jede pečenje sa drugim građanima, nakon čega su usledili brojni komentari. Jedan od njih upućen je i sa zvaničnog naloga premijerke Ane Brnabić, gde je u jednom tvitu Iinicijativu pogrdno nazvala inicijativu „Kreni-okreni“, aludirajući na fotografiju pečenja.

„Od ‘Kreni-pokreni’ postadoše ‘Kreni-okreni’ – vrti se pečenje u šatorima, pršti ekologija, zaštita životinja, biodiverziteta, sve zeleno…. nemojte da vide Viola, Rokfeler, Hajnrih Bel i ostali, teško će oni razumeti taj domaći zeleni momenat“, poručeno je sa zvaničnog naloga premijerke Brnabić.

Na ovu objavu nije ostao nem ni Manojlović, koji je za Nova.rs rekao da premijerki i njenim fanovima može da poruči sledeće:

„Zašto botovima smeta jagnje? Pa za zato što oni jedu sendvič, to je jedino što mogu da kažem Ani Brnabić“, kratko je poručio direktor kampanje „Kreni-promeni“.

Podsetimo, već nekoliko dana meštani Gornjih Nedeljica, Loznice, Beograda i ostalih krajeva Srbije kampuju u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, tražeći da se konačno zabrani istraživanje bora i litijuma na teritoriji cele Srbije. Iako tokom noći temperatura dostiže i minus, borba građana ne prestaje, a nekoliko šatora postavljeno je svakoga dana.

Pored meštana Nedeljica, među prisutnima su i glumica Ljiljana Bralović, Savo Manojlović, Aleksandar Jovanović Ćuta i drugi aktivisti.

Bonus video: Nova.rs sa kamperima ispred predsedništva

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare