"Vreme nemilosrdno odmiče, naših pet dečaka svakoga dana gube pokret po pokret, zbog čega smo pokrenuli kampanju '23. avgust – dan koji može promeniti sve', kojim ukazujemo na potrebu za hitnom reakcijom javnosti", navode u saopštenju roditelji dva Dušana, Vanje, Nemanje i Danka, za čije lečenje je potrebno prikupiti 1,5 miliona američkih dolara do kraja septembra.

„Jedan dan tvog života može promeniti čitav život petorice dečaka, a njihovi životi mogu promeniti čitav svet! Taj dan je 23. avgust! Važno je da tog dana baš ti pošalješ 5 na 3091!

Naša deca, Dušan, Vanja, Nemanja, Danko i Dušan boluju od Dišenove mišićne distrofije, opake retke bolesti mišića koja krade detinjstvo. Reč je o progresivnoj bolesti usled koje dolazi do ubrzanog propadanja mišića, zbog čega je vreme presudan faktor.

Nadu smo pronašli u najnovijoj terapijskoj proceduri koja se sprovodi u inostranstvu, koja je u dosadašnjoj primeni dala dobre rezultate u usporavanju, pa i zaustavljanju bolesti, a za čiju implementaciju je do kraja septembra potrebno prikupiti 1.5 miliona američkih dolara.

PROČITAJTE JOŠ:

Zahvaljujući plemenitim ljudima velikog srca do sada smo uspeli da skupimo oko 15% sredstava.

Nažalost svi naši dosadašnji napori još uvek su daleko od cilja kome težimo. Dovoljno je da samo 600.000 građana, odnosno svaki 4-ti vlasnik mobilnih telefona 23. avgusta pošalje samo 1 SMS, sa sadržajem 5 na 3091 i ostvarili bismo ono za čim svaki roditelj najviše čezne – zdravlje svoje dece.

Pomozite nam da istrajemo u borbi koja nam tek predstoji, dunite u naša jedra, za 5 koraka, 5 osmeha, 5 zagrljaja… za 5 dečijih života!

Roditelji dečaka“, ističu oni u saopštenju.

BONUS VIDEO: Džaba humanitarne akcije, zna se ko pomaže: Predsednik osporio humanost – celog društva (7.8.2024)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar