Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

 Na auto-putu E-75, u oba smera, tokom vikenda očekuje se usporeno odvijanje saobraćaja, jer se na deonici Mali Požarevac - Vrčin, u zoni radova na sanaciji kolovoza, saobraćaj odvija u izmenjenom režimu.

Na auto-putu Miloš Veliki, tokom vikenda u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intenzitet saobraćaja.

Duž auto-puta na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

Na obilaznici oko Beograda, most preko Topčiderske reke, traju radovi na zameni oštećenih dilatacija, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Pročitajte još:

Na putu Pakovraće (Markovica) – Užice, traju radovi na pojačanom održavanju. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Markovac – Aranđelovac, radi se na popravci mosta preko reke Misače.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora. Alternativni putni pravac: Mladenovac – Belosavci – kružni tok u Krćevcu – Aranđelovac.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar