Foto:Shutterstock

Na delu auto-puta kroz Beograd od petlje Hitna pomoć do petlje Sava centa, na mostu Gazela od danas do ponedeljka, u vremenskom periodu od 22 do 6 sati ujutro, izvodiće se radovi u pokretu naizmenično u krajnjoj levoj i krajnjoj desnoj saobraćanoj traci u oba smera.

Na Obilaznici oko Beograda, na mostu preko Topčiderske reke u toku su radovi na zameni oštećenih dilatacija u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 11. oktobat.

Na Pančevačkom mostu u toku su radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde u smeru Pančevo – Beograd. U zoni radova na mostu zauzeta desna a saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi se izvode od 22 do 6 časova, a nedeljom od 7 do 17. Planirani rok završetka radova je 1. septembar.

Na deonici Kneževići – Bela Zemlja – Užice do 10. septembra odvijaju se radovi od 19 do 7sati ujutro u tunelu Surduk, a uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi se izvode i na deonici Pakovraće (Markovica) – Užice, a vozila se puštaju naizmenično.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova

na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 minuta, na Batrovcima i Sremskoj Rači 60 minuta, a na Gradini na ulazu u zemlju čeka se 40 minuta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar