Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

JKP "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje tokom novogodišnjih i božićnih praznika, a najveći broj zelenih pijaca će biti zatvoren 1. i 7. januara.

Tokom praznika 1, 2, 3. i 7. januara 2022. godine „Parking servis“ neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima Beograda, a biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u Takovskoj 31 i Mileševskoj 51, najavljeno je iz ovog preduzeća.

Kako se navodi, sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate.

Od utorka, 4. januara, i od subote, 8. januara 2022. godine, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu, prenosi Beoinfo.

Zelene pijace će 31. decembra raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, a 1. i 7. januara neće raditi, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace”.

Pijace „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode” i „Dušanovac” radiće skraćeno 1. i 7. januara, od 6 do 14 časova, a u nedelju, 2. januara, sve zelene pijace biće otvorene od 6 do 14 časova.

Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni „Buvljak”) 1. i 7. januara neće raditi.

Na pijaci „Dušanovac” prodaja iz vozila se neće vršiti 31. decembra 2021, kao i 1. i 6. januara, dok će 7. januara ova pijaca raditi uobičajeno od 19 do 6 časova.

Pijaca cveća „Krnjača” neće raditi 1. i 7. januara, a pijaca „Palilula” radiće 31. decembra, od 7 do 20 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

U četvrtak, 6. januara, pijaca „Palilula” radiće od 7 do 18 časova. Garaža na pijaci „Palilula” neće raditi 1. i 7. januara (subota i petak), 2. januara (nedelja) radiće do 15 časova, dok će 6. januara (četvrtak) raditi do 19 časova.

Garaža na pijaci „Zemun” 1, 2. i 7. januara radiće 24 časa, a garaža na pijaci „Zeleni venac” neće raditi 1. i 7. januara, dok će 2. januara raditi do 15 časova.

Bonus video – Još jedan Kovid Božić

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook

Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar