Pošta Srbije objavila kako će raditi za praznike

Društvo 29. dec. 202110:30 > 10:37
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Za vreme praznika od 31. decembra do 3. januara, ali i na verski praznik Božić, 7. januara, radiće samo dežurne pošte, saopštilo je JP Pošta Srbije.

Tokom svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj u Beogradu i pošta na aerodromu Nikola Tesla radiće neizmenjeno – non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim i administrativnim prelazima.

U subotu 1. januara i u petak 7. januara, dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu Nikola Tesla, i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U nedelju 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Novom Sadu i okolini, pošte u turističkim centrima – na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte.

Kako se navodi u saopštenju JP Pošta Srbije, u ponedeljak 3. januara radiće 54 dežurne pošte u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima.

U petak 31. decembra i u četvrtak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno do 17 časova, a 27 pošta u Srbiji radiće do 18 časova – spisak možete videti OVDE.

Spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika možete videti OVDE.

Bonus video - Muke jednog poštara u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar