dr rade panić
Foto:Vesna Lalić

Član Skupštine slobodne Srbije i predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije dr Rade Panić podneće sutra tužbu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog uvrede časti.

Tužba će biti predata Drugom osnovnom sudu u Beogradu, u ponedeljak, u 11 časova, a nakon podnošenja tužbe, dr Panić će se obratiti medijima.

Podnošenju tužbe prisustvovaće i korodinator Saveta za zdravstvo Skupštine slobodne Srbije prof. dr Zoran Radovanović, koji će se takođe obratiti novinarima.

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić kritikovao je nedavno Vučića da govori neistine o epidemiji i platama zdravstvenih radnika.

„Sram Vas bilo predsedniče Aleksandre Vučiću“, napisao je Panić na svom Tviter nalogu, reagujući na gostovanje Vučića na TV Prva gde je on, između ostalog, istakao da je Srbija jedna od vodećih zemalja u borbi protiv koronavirusa.

Panić je ranije izjavio i da je uveren da se u ovom trenutku u Srbiji kriju podaci o broju umrlih od koronavirusa, uz napomenu da ima dokaze da se prepravljaju potvrde o smrti i otpusne liste.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare