Aerodrom čekanje Foto:Privatna arhiva

Putnici kompanije Er Montenegro koji je još jutros trebalo da polete za Tivat čekali su satima zarobljeni na beogradskom aerodromu, javljaju čitaoci Nova.rs.

Prvi let trebalo je da bude jutros u 8.30, a drugi u 12.30. Ipak, 140 putnika dočekalo je svoj let tek oko 16 časova i svi su ukrcani u jedan avion, javlja naša čitateljka koja je već uveliko trebalo da bude na moru.

„Trebalo je da poletim u 12.30. Došla sam da se čekiram dva sata pred let, nakon sat vremena čekanja, rekli su mi da se vratim oko 14 sati, da će tada imati informaciju da li će leta uopšte biti. Ništa nsimo znali samo su nam reki – ne pitajte nas ništa“, kaže naša čitateljka i dodaje da su nezvanično čuli da se avion koji je trebalo da krene na jutarnji let pokvario.

Aerodrom čekanje Foto:Privatna arhiva

„U jednom trenutku su nam rekli da ćemo imati let u 14.40, ali je sve trajalo do 16 časova. I svi putnici koji je trebalo da budu ukrcani u dva aviona ukrcani su na jedan let“, priča naša sagovornica.

Od predstavnika i prodajnih zastupnika Er Montenegro u Beogradu dobili smo kratak odgovor da je bilo operativnih problema i da su svi putnici sada zbrinuti.

Pratite nas i na društvenim
mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare