Foto: AMSS

Putevi Srbije upozoravaju vozače da su neprohodni putni pravci Odvraćenica - Preko Brdo i Raška - Kuti - Odvraćenica, a da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

POGLEDAJTE JOŠ:

Putevi Srbije podsećaju na zabranu za šlepere i kamione sa prikolicna deonicama Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar, Mionica – Brežđe – Divčibare – Kaona, Pričević – Pecka, Valjevo – Poćuta – Debelo brdo, Jošanička Banja – Kopaonik, Šarena Bukva (Mačkov Kamen) – Stolice, Loznica – Zajača – Šarena bukva – Mačkov kamen, Šljivova – Pecka, Mravinjci – Povlenska Kosa, Kraljevo (Kovanluk) – Brezna – Goč i Kopaonik – Rudnica.

Postoji mogućnost formiranja magle deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, a trenutno magle ima na deonici Kalna – Jabučko ravnište, kao i na pojedinim graničnim prilazima.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, a Putevi Srbije savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar