Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da će večeras u 20 sati punkt za vakcinaciju u TC "Ušće" prestati sa radom.

Vesić je podsetio da od 6. maja, na tom punktu vakcinisano skoro 13.000 ljudi i da je bilo predviđeno da radi samo nedelju dana, ali da je radio pet nedelja jer je odziv građana bio veliki, saopštio je Sekretarijat za informisanje grada Beograda.

Prema njegovim rečima, kada je punkt otvoren, mnogi nisu razumeli koliko je važno da se ljudima omogući vakcinacija tamo gde žive, rade i dolaze.

„Vakcinacija u tržnom centru je nova za naše društvo i bilo je otpora. Dao sam nalog da se opremi punkt za vakcinaciju, i pre odluke Kriznog štaba, jer sam verovao u to. Samo me je predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić podržao. Hvala mu na tome, a mi smo vratili odzivom i tako što smo pokazali da je vakcinacija u tržnim centrima bila dobra odluka“, rekao je Vesić.

Istovremeno, on se zahvalio TC „Ušće“ jer je Gradu Beogradu besplatno ustupilo prostor za vakcinaciju.

Clanice grupe Hurricane na vakcinaciji Goran Vesic
Goran Vesić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Hvala divnim lekarima i sestrama koji su radili svaki dan kako bi zaštitili sve građanke i građane koji su došli na vakcinaciju“, rekao je Vesić i podsetio da je autobus za vakcinaciju svaki dan na terenu u kome je dosad vakcinisano više od 4.000 ljudi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar