Vranje, protest, bahata vožnja, vozač udario devojčicu od 12 godina, nesreća
Foto: Privatna arhiva

Nekoliko desetina uznemirenih meštana Neradovca kod Vranja, okupilo se danas u znak protesta, a nakon saobraćajne nezgode u kojoj je policajac van dužnosti upravljajući privatnim vozilom, tačnije retrovizorom, jutros udario devojčicu (12) koja je krenula u školu.

Kako su ranije za portal Nova.rs rekli iz PU Vranje, devojčica je sa lakšim telesnim povredama zbrinuta u vranjskom Zdravstvenom centru, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu.

Vranje, protest, bahata vožnja, vozač udario devojčicu od 12 godina nesreća
Foto: Privatna arhiva

Utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Povezane vesti:

Iz PU Vranje su rekli da je vozač udario devojčicu na putu između Vranja i Neradovca, dok je „prelazila put na mestu gde ne postoji obeležen pešački prelaz“.

Okupljeni meštani ističu da je ovo „velika opomena“, kao i da se na ovom putu, gde prolaze i deca kada idu u školu, nezgode često događaju. Zbog toga zahtevaju adekvatniju saobraćajnu signalizaciju, pešačke prelaze, i ležeće policajce.

BONUS VIDEO

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar