Premijerka Srbije Ana Brnabić napravila je danas još jedan lapsus tokom svog obraćanja javnosti nakon održane šetnje u okviru manifestacije Evroprajd, rekavši da je policija sprečila sukobe "na Slaviji na uglu Kralja Milana i Lomine".

„I do sada imamo ukupno 64 privedena lica. Od nekih ozbiljnijih incidenata imali smo samo dva – to je bio sukob sa određenim grupacijama na Slaviji, na uglu Kralja Milana i Lomine i sukob sa određenim grupacijama u Karađorđevom parku. U oba ova slučaja pripadnici MUP-a su promptno reagovali, rešili problem i obezbedili da se ti incidenti dalje ne šire“, rekla je premijerka.

Foto: Google maps

Iako se Kralja Milana prostire od Terazija pa do Slavije, a Lomina ulica se nalazi u beogradskom naselju Savamala, Brnabić ovaj podatak izgleda nije bio naročito bitan i podseća na njenu ne tako davnu epizodu Surčin ili JaRkovo.

Brnabić na predizbornom mitingu SNS-a u beogradskom prigradskom naselju Jakovo nije znala gde se tačno nalazi, što je dočekano smehom i povicima ispravke prisutnih građana.

“Dobar dan svima, kako ste? Drago mi je što sam dana u Surčinu…”, rekla je u martu premijerka okupljenima na mitingu.

“Nije Surčin!”, vikala je publika, i dodala “Jakovo, Jakovo”.

“U Jarkovu? A, izvinjenje, izvinjenje…”, pokušala je tada da se ispravi Brnabić.

***

BONUS VIDEO: Brnabić : Ponosna sam što je sve prošlo bez incidenta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare