Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je lideru Dveri Bošku Obradović koji je ranije danas pozvao na njeno hapšenje.

„Čuli smo od Dveri i Zavetnika da je neko od nas prekršio nešto što je doneo sud. To je neverovatna glupost i pokazuje koliko je njihova politika plitka i koliko zapravo nemaju ozbiljnih tema. Ono što je bilo zabranjeno nije se održalo i to vrlo lako mogu da provere”, navela je ona.

Brnabić je navela da je danas rekla da će u Beogradu biti bezbedni.

Pročitajte još...

“A što se tiče ovih drugih koji su bili na Prajdu, a dok su bili na vlasti nisu mogli da obezbede ni jedan jedini Prajd, a govore jednakost za sve… O njima tek nemam šta lepo da kažem. Oni su sve o sebi rekli. Svi su se danas nacrtali, ali zato, dok je odgovornost bila na njima da pokaže da su svi ljudi ravnopravni i jednaki, e tu već te junake nismo mogli da vidimo. Tada, ne da niko nije mogao da šeta, već niko nije mogao ni da se okupi na ulici”, kazala je Brnabić.

Podsetimo, predsednik pokreta Dveri Boško Obradović reagovao je danas nakon vesti da je premijerka Srbije Ana Brnabić dala reč predstavnicima Evropske unije da će šetnja u okviru manifestacije Evroprajd biti održana.

#social-embed_1

“Da u Srbiji postoji država i nezavisno pravosuđe predsednik Vlade u tehničkom mandatu Ana Brnabić danas bi bila uhapšena zbog krivičnog dela pozivanja na neizvršenje sudske odluke (član 336 КZ). Ovo je državni udar LGBT lobija u vrhu vlasti i slom države”, napisao je Obradović na društvenoj mreži Tviter.

BONUS VIDEO: Novi snimak okršaja LGBT aktivista sa Anom Brnabić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare