Predsednik opštine podneo ostavku zbog eksplicitnih snimaka

Društvo 02. maj. 202018:16 > 20:03
Podeli:
Sjenica / Foto:Shutterstock/Aleksandar Todorovic

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović podneo je danas ostavku na tu funkciju i mandat vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka, nakon što su se u javnosti pojavili snimci, okrakterisani kao "porno skandal u opštini Sjenica".

„Duboko poštujući moralna načela SDA Sandžaka, stajući u njihovu zaštitu, podnosim ostavku i svoj mandat vraćam Stranci demokratske akcije Sandžaka. Ističem da su svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na nekim medjima i društvenim mrežama proizvod montaža i imaju za cilj urušavanje moje ličnosti i Stranke demokratske akcije Sandžaka“, rekao je Mujović u izjavi za portal SNews.

On je naveo da je bio godinama izložen linču i kampanji od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama, a usled sprege raznih kriminalnih, političkih i drugih organizacija koje pokušavaju da mu, kako je  naglasio, uruše lični, politički, profesionalni i svaki drugi ugled i kredibilitet.

U javnosti su se prethodnih dana pojavili eksplicitni snimci seksa, a na njima je, navodno, Mujović sa jednom opštinskom službenicom.

Mujović je rođen 1965. godine. Završio je Mašinski fakultet na Univerzitetu u Prištini 1993. godine.

Komentari

Vaš komentar