Foto: Tamara Marković/Nova.rs

Pojačan je intenzitet saobraćaja na putevima koji vode ka Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori, naveo je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS) u izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

Putnička vozila čekaju nešto više od sat i po vremena na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom na izlazu, saopštio je AMSS.

Kako se navodi u izveštaju, teretna vozila na prelazima sa Mađarskom čekaju do četiri sata na Kelebiji a dva sata na Horgošu, na izlazu.

Teretnjaci čekaju četiri sata na prelazu Šid, sa Hrvatskom a na Batrovcima tri sata. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi AMSS.

AMSS upozorava da će se od danas do 30. juna u periodu od 9 do 17 časova izvoditi radovi na održavanju putne ITS opreme na Obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Ostružnica – petlja Orlovača, u desnoj cevi tunela Železnik. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Od 23. juna posle 20 časova saobraćaj će s državnog puta biti preusmeren na raskrnici sa Avalskim putem zbog izvođenja radova na izgradnji tunela Beli Potok. Saobraćaj sa državnog puta iz smera tunela Straževica biće preusmeren prema Avali, a zatim levo na novoizgrađenu kružnu raskrsnicu iznad tunela Beli Potok.

Saobraćaj iz smera Bubanj Potoka biće preusmeren na novoizgrađenu kružnu raskrsnicu, a zatim levo prema Avali i posle 100 metara pravo ka novoformiranoj T raskrsnici.

Sa Avalskog puta saobraćaj će biti preusmeren iz smera Avale desno na novoizgrađenu kružnu raskrsnicu, a zatim levo ka Beogradu.

Iz smera Beograda saobraćaj će biti preusmeren levo na novu kružnu raskrsnicu, a zatim na raskrsnici desno i nakon 100 metara posle raskrsnice levo na novoformiranoj T raskrsnici.

BONUS VIDEO – Rad na vrućinama: Važno je da simptome toplotnog udara prepoznamo na vreme

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar