Foto: Photo Story

U Užicu se zatvaranje radnji neprehrambene robe, do sada vikendom a sada i svakim danom važenja mera, pretvara u masovne šopinge u tržnim centrima. Zatvaranje svih prodavnica i kafića stvara slike redova u hipermarketima, gde se kupuje sve i svašta, kako bi se nadomestila nemogućnost poseta drugim trgovinskim objektima.

U objektima velikih trgovinskih lanaca, pored prehrambene, mogu se naći i razni drugi proizvodi široke potrošnje pa su hipermarketi ovih dana najčešća mesta izlaska Užičana i velikih okupljanja. Veliku redovi na kasama, gde potrošači jedni drugima dišu u vrat, svakodnevna su pojava.

Foto: Photo Story

Povezane vesti:

Prošlog vikenda, u Užicu su bile zatvorene zelena i mlečna pijaca pa su iz tog razloga gužve u hipermarketima bile još očiglednije. U ovim danima obe pijace su otvorene ali hipermarketi su i dalje mesta najvećih okupljanja.

Veće su posete i benzinskim pumpama, pogotovo tokom noćnih sati, kada su druge radnje zatvorene pa se tako nabavlja piće, cigarete, grickalice i drugi proizvodi koji se na pumpama mogu pazariti. To da se na pumpama može kupiti samo gorivo, u Užicu se ni ranije nije poštovalo pa ni ovih dana.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar