Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na auto-putu E-75, petlja "Ražanj", od ponedeljka, 28. septembra, od 8 časova, do 9. oktobra radovi na zameni habajućeg sloja asfalta, saopštili su "Putevi Srbije".

Pročitajte još:

U toku izvođenja radova petlja „Ražanj“ će biti zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac iz pravca Beograda je petlja Pojate, a iz pravca Niša petlja Aleksinački rudnici.

Auto-put E-80, Bela Palanka – petlja Pirot Zapad, zbog izgradnje natputnjaka za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera, od službenog prolaza na km 65+450 do službenog prolaza na km 67+540.

Saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama. Izmenjen režim saobraćaja i u tunelu Sopot gde su zatvorene preticajne saobraćajne trake u levoj tunelskoj cevi (smer Pirot-Niš) i u desnoj tunelskoj cevi (smer Niš-Pirot), saobraćaj se odvija u voznim saobraćajnim trakama.

Ruma – Pećinci (km 65+214 do km 66+749), od danas izmena režima saobraćaja, zbog radova na pojačanom održavanju. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, smer Beograd – gr. prelaz Batrovci.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na petlji „Vrbas“, u smeru Subotica-Novi Sad, do 1. oktobra od 7 do 17 časova, radovi na sanaciji dilatacionih spojnica na nadvožnjaku, u zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren iz vozne i zaustavne u preticajnu saobraćajnu traku.

Auto-put E-75, petlja „Niš Jug“, biće zatvorena za saobraćaj iz svih smerova, od ponedeljka, 28. septembra do 15. oktobra zbog radova na rekonstrukciji kolovoza. Alternativni putni pravac iz pravca Beograda prema Nišu je „Niš Sever“ (auto-put E-80), iz Vranja saobraćaj se preusmerava na petlju „Merošina“ i na petlju „Niš Sever“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar