Ovako se NOVA S predstavila REM-u

Društvo 29. jul 202221:21 > 21:5811 komentara
Podeli:

NOVA S je svojim programskim elaboratom sa kojim je konkurisala za nacionalnu frekvenciju ponudila kvalitetan i raznovrstan program za sve generacije.

Kombinacijom zabanog i informativnog programa, emisija iz sopstvene produkcije, domaćeg i stranog serijskog programa, Nova S je u prethodne tri godine zadobila veliko poverenje gledalaca a u budućim planovima su neki od najgledanijih svetskih TV formata, od kojih se neki po prvi put rade u Srbiji.

Programski sadržaji koji su sad dostupni na Nova S odavno su prepoznati kao atraktivni na nacionalnom nivou i tu ubrajamo kultne

emisije: Utisak nedelje, Veče sa Ivanom Ivanovićem i 24 minuta sa Zoranom Kesićem. Ostalih 14 emisija iz originalne produkcije vode i uređuju najprepoznatljivija TV lica u Srbiji: Maja Nikolić, Jelena Obućina, Slobodan Georgiev, Goran Dimitrijević, Nevena Madžarević, Danilo Mašojević, Ana Mihajlovski, Vesna Dedić, Marko Stepanović i ekipa vrhunskih novinara i reportera.

Gledaoci su kod nas ekskluzivno mogli da gledaju zabavno takmičarski show Survivor, čija druga sezona se uveliko priprema. Od jeseni nas očekuju i brojni strani licencirani TV sadržaji, za početak "Savršena večera" koja se radi po popularnom britanskom formatu Come Dine With Me.

BONUS VIDEO - Judita Popović o odluci Regulatornog tela za elektronske medije o dodeli frekvencija sa nacionalnim pokrivanjem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar