Milovan Milivojević Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Milovan Milivojević, otac Milomira Milivojevića koji je poginuo u fabrici "MB Namenska", kaže za Danas da za njega smrt direktora ove fabrike u Lučanima Radoša Milovanovića nije pravda.

„To jeste božija pravda, ali ovozemaljska pravda ga nije stigla. Kako je Bog uredio da čovek umre na post, a koji nikad nije postio i koji je ceo život radio šta je hteo“, ističe Milivojević za Danas, koji je podneo tužbu protiv Milovanovića, ali i još dvojice rukovodilaca fabrike.

Milovanović je noćas preminuo od infarkta, potvrdila je portparolka preduzeća Milka Božić.

Milovanoviću je suđeno za smrt Milomira Milivojevića (25) i njegovog kolege Milojka Ignjatovića. Osim njemu, suđeno je i rukovodiocu pogona Raketna goriva – Vladimiru Lončareviću i Tomi Stojiću, rukovodiocu sektora „Bezbednost i zaštita na radu“.

Milivojević kaže da je želeo da Milovanović živi 100 godina i da „završi tamo gde mu je mesto“. Što se tiče suđenja, Milivojević ukazuje da će se suđenje nastaviti i da će tražiti da se optužnica proširi.

„Bog da mu dušu prosti, voleo sam da još dugo smrti, ovo je laka smrt“, navodi Milivojević, dodajući da će se sad videti koliko ga je ljudi volelo, a koliko je moralo da ga sluša.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar