Nebojša Žugić i Aleksandar Vučić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odlikovao Arena Channels Group iz Beograda za izuzetne zasluge u javnim delatnostima posebno u oblasti sportskog informisanja. Među 88 dobitnika odlikovanja za naročite zasluge su i beogradski Klub studenata tehnike, vranjska kompanija Jumko, Muzej žrtava genocida, ali i kompanija "Borba".

Arena je odlikovana zlatnom medaljom za zasluge. Telekom Srbija je ranije otkupio prava na prenos Premijer lige i to po enormnoj ceni od 100 miliona evra po sezoni za narednih šest godina, ukupno 600 miliona evra. Ove utakmice biće prenošene na televiziji Arena Sport narednih šest godina.

Kako su ranije pisali beogradski mediji, to je gotovo deset puta više nego što je ta prava ranije plaćao Sport Klub.

Tada su mediji preneli i da su prava za prenos Premijer lige za područje Nemačke, Austrije i Švajcarske plaćena ukupno 25 miliona evra po sezoni.

Nebojša Žugić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Muzej žrtava genocida odlikovan je zlatnom medaljom za izuzetne zasluge i postignute rezultate u očuvanju sećanja na žrtve genocida.

Zlatnom medaljom za zasluge odlikovano je i Udruženje „Klub studenata tehnike“ i to za izuzetne zasluge i postignute rezultate u javnim i kulturnim delatnostima.

Nebojša Knežević i Aleksandar Vučić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sretenjskim ordenom drugog stepena odlikovano je novinsko izdavačko preduzeće „Borba“ za naročite zasluge i postignute rezultate u javnim i kulturnim delatnostima, a povodom 100 godina postojanja.

****

Bonus video – Od Orašca do Eko blokade

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar