Foto: Ivan Dinić/Nova S/Arhiva

Voditeljka "Utiska nedelje" Olja Bećković rekla je večeras na početku emisije da sumnja da je glumica Mira Furlan preminula jer "je bila užasno dobro vaspitana i nikada, nikada nije otišla da se ozbiljno ne pozdravi, da se ne zagrli i da se ne poljubi, i to što ovog puta nije uradila je ozbiljan dokaz da je tu negde".

„Šta bih dala da mogu ovu emisiju da počnem drugačije nego što ću je početi, a ne sa dve reči – jedna reč je Mira, a druga Furlan. To je nešto malo više od čoveka, to je jedan pojam“, rekla je Bećkovićeva, podsećajući da je poznata glumica preminula pre četiri dana.

Ona je napomenula da ima ozbiljan razlog da sumnja da se to desilo.

„Mira Furlan je moja kuma. Mira Furlan je moja prijateljica i Mira Furlan nikad nije otišla. Užasno je bila dobro vaspitana i nikada, nikada nije otišla da se ozbiljno ne pozdravi, da se ne zagrli i da se ne poljubi. I to što ovog puta nije uradila je ozbiljan dokaz da je tu negde“, rekla je Olja.

Napominjujući da to ne bi pominjala zato što je njena kuma i prijateljica nego zato što sve što zna o njoj 35 godina jeste da je ona kuma i prijateljica svakog ranjenog bića, zbunjenog, svakog napadnutog, zlostavljanog sa bilo koje strane.

„I što znam da ove devojke, koje su protekle nedelje odlučile da progovore o seksualnom zlostavljanju proteklih godina, da je Mira bila tu da ih čuje, ne bi morale da traže nijednu drugu podršku i da bi podršku koju bi im Mira dala bila jača i dovoljnija od svega na svetu“, istakla je Bećković.

Znam, dodala je, i da će Mira strašno da nas grdi večeres jer je njoj tako precizno jasno koja pitanja su u ovoj situaciji nedozvoljiva i kojoj je bilo jasno šta je žrtva, a šta je zločinac i toliko strašno je mrzela sve što bi ličilo na relativizaciju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare