U novinama Nova u ponedeljak pročitajte, trgovac oružjem Slobodan Tešić kupio je još jednu državnu vilu na Dedinju.

“Kako je za naš list rečeno u Republičkoj direkciji za imovinu, Tešić je objekat u Mihaila Mike Jankovića platio 2.510.000 evra, što je 2.372 evra više u odnosu na početnu cenu”.

PROČITAJTE JOŠ:

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u razgovoru za naš list poručuje: „Ne odgovaram na napade iz opozicije, ali pitam da li zbog tih napada ljudi bolje žive“.

„A šta treba da radimo ako sutra parlament glasa na predlog Vlade o usklađivanju spoljne politike sa EU? Da budemo protiv? Mi smo opozicija SNS-u, ali nismo opozicija Srbiji i njenim građanima“, istakao je Đilas.

Saznajte koje su posledice toga što je Evropska centralna banka povećala referentnu kamatnu stopu u tekstu „Rate za kredite veće od oktobra“.

„Najviše će ’stradati’ oni koji su stambene kredite uzeli prošle i 2020. godine kada su stope bile najniže“, piše u analizi.

Otkrijte ko je Milan Momčilović, mladi 18-godišnji košarkaš, koji „osvaja“ Ameriku, u tekstu „Nadigrao sina Lebrona Džejmsa, rađa se nova srpska NBA zvezda“.

„Najranije prognoze za 2024. godinu ga vide kao pika druge runde na draftu, ali je u ovoj fazi to prilično nepouzdano, jer će njegove buduće partije na koledžu definisati i njegov NBA potencijal“, piše u tekstu o mladom srpskom talentu.

Pronađite svoj primerak novina Nova.

***

BONUS VIDEO: Novine Nova za 23 i 24 Jul 2022

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar