Novine "Nova" u četvrtak objavljuju tekst o tome kako su za nove sojeve koronavirusa postojeći testovi neupotrebljivi, pa je teško utvrditi tačan broj inficiranih pirolom i erisom.

„Imam sve simptome, ali mi je moj lekar rekao da ne dolazim, jer nemaju gde da me pregledaju. Zvala sam i brojeve za informacije o kovidu, ali se niko ne javlja“, priča Đurđica Milivojević iz Beograda.

„Milenković će svedočenjem da zatrese zgradu suda“, poručuje u razgovoru za „Novu“ advokat Ivan Ninić koji ističe da se ne pamti brutalniji, suroviji i bezobzirniji obračun SNS sa državnim službenicima, u eri Aleksandra Vučića, od smene inspektora koji su otkrili „Jovanjicu“.

Novinar i spoljnopolitički komentator Boško Jakšić u intervjuu za „Novu“ ukazuje da bi vraćanje viza, što je nagovestio francuski predsednik Emanuel Makron, bilo „poslednji ekser u kovčeg puta evropskih integracija Srbije“.

„Opozicija zbija redove – DS, SRCE i Zajedno od danas zajednički deluju“, naslov je rubrike u kojoj Nebojša Zelenović i Zdravko Ponoš ukazuju da je vreme da se sa reči pređe na dela i da pravi trenutak da saradnju učine vidljivijom u javnosti.

Bavimo se i time šta će biti sa bogatstvom šefa „Vagnera“ Jevgenija Prigožina iza koga su ostale milijarde, firme i mutni poslovi u Africi.

Nova direktorka najstarijeg dečjeg pozorišta u Srbiji za „Novu“ kaže da je premijerka Ana Brnabić obećala da će tender za obnovu „Buhe“ biti raspisan do polovine septembra.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO