U novinama "Nova" čitajte kako je SNS izbegao konstitutivnu sednicu Skupštine grada Beograda.

Odbornici „Srbije protiv nasilja“ pojavili su se sa transparentima „Krađa neće proći“, „Pokrali ste izbore“ i „Beograd vas neće“, Toma Fila, kao najstariji odbornik saopštio da nema kvoruma i da se sednica odlaže za 1.mart.

Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika koalicije „Srbija protiv nasilja“, kaže za „Novu“ da je uveren da će biti novih izbora kao i da očekuje međunarodnu istragu.

„Meštani su bili ljubomorni na mene i porodicu, hteo sam da im pokažem da sa mnom nema šale“ naslov je teksta o iskazu Uroša Blažića, optuženog da je u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet osoba, a ranio više njih.

O novcu koji je država dala košarkaškim klubovima večitih čitajte u tekstu pod naslovom „Zvezda i Partizan iz državne kase dobili 60 miliona evra“ .

Pojedine državne firme davale su novac za oba kluba – tako su se na spisku sponzora i jednih i drugih našli Telekom i „Dunav osiguranje“.

Momčilo Bajagić Bajaga povodom proslave 64. rođendana i 40 godina karijere kaže da su „Bajaga i instruktori“ svirali gde god je bilo struje, a za 21. april je najavio koncert u čast 40 godina izlaska prvog albuma i koncerta.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar