U novinama "Nova" u ponedeljak pročitajte kako Sektor unutrašnje kontrole četiri i po meseca ispituje krajnje očiglednu stvar.

Uprkos obećanjima vlasti da će biti ispoštovan zahtev roditelja dece iz „Ribnikara“, do danas načelnik beogradske policije nije odgovarao što je javno pokazao imena dece koju je maloletni K. K. planirao da ubije.

Postavlja se pitanje koga bi Milić sve mogao da povuče ako bude pozvan na odgovornost, posebno što je u spornom trenutku bio prisutan i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Saznajte zašto je ponovo aktuelizovano pitanje odlaska jednog od najbližih saradnika Aleksandra Vučića: „Vulin na izlasku iz BIA, sve jači pritisak da bude smenjen“.

Nedeljama se šef bezbednosnih struktura nije pojavljivao u javnosti, praktično od 11. jula kada je stavljen na američku „crnu“ listu.

„Gavrilo je dokaz da čuda postoje“, naslov je priče o tome kako su Aleksandra i Miloš Ivković iz Radljeva kod Uba postali roditelji posle dramatične 12-godišnje borbe za potomstvo.

Naša sagovornica imala je šest neuspešnih trudnoća, a kad su joj otkriveni maligni tumori na materici, nije pristala na operaciju da bi sa suprugom otišla na vantelesnu oplodnju i 29. avgusta su dobili sina.

Pročitajte kako je država zagađivačima voda oprostila oko 100 miliona evra jer joj je trebalo čak dve godine da izmeni formulu za izračunavanje nadoknade za otpadne vode. Inače, Elektroprivreda Srbije kao najveći zagađivač praktično deluje bez ikakvih ograničenja i kontrole.

U tekstu „Muzički spektakl koji rađa zvezde“, možete saznati sve o početku nove sezone vodećeg regionalnog takmičenja IDJShow.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO