Foto: Privatna arhiva

Reporterka Nova.rs Nataša Latković večeras izveštava sa beogradskih ulica i svoj posao obavlja uprkos suzavcu, kamenicama i brutalnim sukobima policije i demonstranata. "Gomila pristojnog sveta je došla na ovaj protest, ali je šačica, deo demonstranata, očigledno huligana, po svaku cenu htela da izazove incidente. Policija je bila vrlo popustljiva, nije reagovala na brojne napade i tek kada nisu imali gde, oni su reagovali", prenosi nam Nataša svoje utiske.

„Uprkos sinoćnjim napadima policije i na naše kolege i na neke ljude koji su bili po parkovima, mnogo sam se sigurnije osećala. u njihovoj blizini večeras“, objašnjava Nataša.

Večeras se dobro nagutala suzavca.

„Nisam ništa videla, niti sam mogla da hodam, kašljala sam. Mislila sam da sam gotova, pogotovo zato što je gomila ljudi išla iza mene. I onda me je spasio jedan dečko koji me je poveo da sednem, jer je video da mi nije dobro“, kaže naša reporterka.

Pimećuje i da su među demonstratima većinom bili mladi.

„Među demonstrantima je bilo 90 odsto mladog sveta – 18, 19, 20 godina. Bacali su sve što su mogli na policiju i kamenice i saobraćajne znake i flaše. Jednsotavno, utisak mi je da je neko hteo da pokvari protest“,  zaključuje naša reporterka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar