Novi Pazar Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Epidemiloška situacija u Novom Pazaru se ne smiruje, a to pokazuju i jutrošnji podaci do kojih smo došli, a koje je potvrdio Štab za vanredne situacije Grada Novog Pazara.

Tokom jučerašnjeg dana, zabeležena su još 4 nova smrtna slučaja od posledica koronavirusa, a na respiratornim aparatima priključeno je 10 pacijenata dok se na high-flow aparatima nalazi 8 pacijenata. Tokom jučerašnjeg dana prema podacima Opšte bolnice Novi Pazar na bolničko lečenje primljena su 23 pacijenata i sada se na bolničkom lečenju nalazi 187 pacijenata, a prema nezvaničnim podacima skoro 95 odsto pacijenata su oni koji nisu vakcinisani.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar tokom jučerašnjeg dana je 351, a od tog broja 212 pregleda urađeno je prvi put dok je kontrolnih pregleda bilo 139. Tokom jučerašnjeg dana urađeno je i 119 brzih antigenskih testova iz brisa nosa od čega je kod 42 pacijenta potvrđeno prisustvo koronavirusa, takođe uređena su i 82 PCR testa.

Bonus video – Fitnes instruktorka iz Novog Pazara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar