U novinama "Nova" u četvrtak pročitajte kako je Vučić ordenom Pahomiju ponizio i žrtve i državu.

Ovo je podsmevanje žrtvama vladike Pahomija i šamar svima onima koji su na neki način imali veru da će taj slučaj zapravo poslužiti za jedan otklon od nekih devijantnih ponašanja u Srpskoj pravoslavnoj crkvi“ kaže Vukašin Obradović, direktor nekadašnjih novina „Vranjskih“ koje su prve pisale o ovom slučaju.

„Imam tim od 19 stručnjaka, voleo bih slogan ‘Istina leči‘“ kaže za „Novu“ Vladeta Janković, kandidat ujedinjene opozicije za gradonačelnika Beograda. On navodi da je tim obrazovan i da će biti predstavljen u ponedeljak. Janković kaže da su u timu stručnjaci za finansije, energetiku, urbanizam, arhitekturu, ekologiju,zdravtsvo, obrazovanje, probleme saobraćaja…

Najopasnija komplikacija koronavirusa je začepljenje krvnih sudova objašnjava za „Novu“ docent dr Ivo Udovičić, komandant vojne kovid-bolnice Karaburma i navodi da je njaveći problem što mnogi oboleli odlaze iz bolnica zalečeni, a ne izlečeni.

Još jedno veliko suđenje odloženo je zbog izbora – reč je o presudi Miroslavu Miškoviću, vlasniku „Delte“. Ni posle četiri meseca od okončanja drugostepenog postupka Apelacioni sud u Beogradu nije objavio pravosnažnu presudu. Optužnica se tiče utaje poreza jer je Miškovića sud ranije oslobodio optužbi za zloupotrebe sa putarskim preduzećima.

Glumica Svetlana Bojković odlučila je da da svoju umetničko-glumačku zaostavštinu i naprasvi svoj legat. U tekstu pod naslovom „Došao je trenutak da saberem svoj život“ glumica za „Novu“ navodi da će se njene nagrade, lični predmeti i knjige kao i druge dragocenosti naći u njenom legatu u Udruženju „Adligat“.

Ispovest Đokovića za BBC u kojoj je naveo da je spreman da plati cenu ako vakcina bude uslov za Rolan Garos i Vimbldon izazvala je različite rekacije koje su tema teksta pod naslovom „Novak opet podelio svet„.

BONUS VIDEO: Podcast Život na Srpskom – Nađa Irena Fišić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar