U novinama "Nova", u četvrtak, pročitajte o prljavoj kampanji režima protiv Đorđa Miketića u tekstu: "Vučić i BIA - tandem za niske izborne strasti".

„Ja sad mogu da kažem samo da lice koje je obavestilo predsednika države o ovom snimku jeste lice koje je obilo stan Miketiću ili je lice koje je blisko BIA ili je BIA izvršila tajni pretres njegovog stana i uzela hard-diskove i upoznala se sa snimkom. To je trebalo predsednik da nam pojasni“, kaže Momir Stojanović, bivši direktor Vojno-bezbednosne agencije.

Kako izgleda kada aktivisti pozovu našu novinarku pročitajte u tekstu: „Zovu iz izbornog štaba Vučića, iako nema predsedničkih izbora“.

„Zovemo vas iz izbornog štaba Aleksandra Vučića“, bila je rečenica aktivista posle koje je nejasno za šta se Aleksandar Vučić na ovim izborima kandiduje.

Roditelji ubijene dece u OŠ „Vladislav Ribnikar“ govore za Novu nakon protesta u tekstu: „Boli nas što se svi prave da se 3. maj nije desio“.

„Cela priča oko 3. maja se pretvara u rijaliti šou oko roditelja. Ko nas je podelio? Mi se nešto prepiremo sa nekim Savetom roditelja… To je meni uvredljivo da se ceo događaj svede na taj nivo“, objašnjava Ninela Radičević majka ubijene Ane Božović.

O novom skandalu glavnog tužioca VJT Nenada Stefanovića čitajte u tekstu: „Tužiteljku Savović prijavio zbog izjava u ‘Utisku’ i na N1“.

Rukovodilac najproblematičnijeg tužilaštva u državi tražio od Etičkog odbora Visokog saveta tužilaštva da se izjasni na navode tužiteljke koje je iznosila u televizijskim emisijama.

Pronađite novi primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar