Novine "Nova", od četvrtka, objavljuju da je novi izabrani kabinet Ane Brnabić Vučićeva vlada za veštako disanje.

„Više od polovine novih ministara ili će prvi put sesti u ministarsku fotelju ili je preuzelo novi resor koji sa onim prethodnim nema nikakve veze. Šanse da ostvare ozbiljniji rezultat unapred su svedene na minimum, imajući u vidu da im je mandat oročen“ piše list o novoj vladi.

Pod naslovom „Stanovi u Beogradu i Zagrebu najskuplji, u Skoplju najjeftiniji“ novine donose pregled cena nekretnina u zemljama regiona.

„Nova“ piše da su uhapšeni saradnici inspektora Slobodana Milenkovića, koji je razotkrio jednu od najvećih afera koja kompromituje sadašnju vlast: Inspektore optužuju za mučenje uoči suđenja za „Jovanjicu“.

U tekstu „Milan Vlajčić – učitelj kojem škola nije bila radno mesto“ list predstavlja posthumno objavljenu knjigu poznatog novinara, kritičara i književnika pod nazivom „Kavijar za sirotinju“, u kom su tekstovi koje je Vlajčić objavljivao na portalu i u novinama „Nova“.

„Piksi ima problem, ključni napadači povređeni“ piše „Nova“ o tome kako selektor fudbalske reprezentacija Srbije Dragan Stojković sa strepnjom iščekuje vesti iz Italije.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Ćuta postojio sve poslanike SNS-a

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar