U novinama "Nova" u četvrak čitajte o novim saradnicima koje je regrutovao predsednički kandidat Zdravko Ponoš u tekstu "Stojković, Teodorović i Čupić novi članovi Ponoševog tima".

Genetičar Miodrag Stojković biće zadužen za nauku i planiranje porodice, akademik Dušan Teodorović će se baviti visokim obrazovanjem i naukom, a profesor Čedomir Čupić biće savetnik za borbu protiv korupcije.

„Lekari, kulturni radnici i nastavnici ne smeju biti poniženi“ kaže za „Novu“ Biljana Stojković, kandidatkinja za predsednicu Srbije.

U njenom timu biće Vesna Rakić Vodinelić, Božo Prelević, Vida Petrović-Škero, lekari prof.dr Zoran Radovanopvić i dr Rade Panić, ekonomisti dr Božo Drašković i prof. dr Danica Popović

„Nova“ je istraživala šta vam je od dokumentacije potrebno da biste dobili pomož države do 20.000 evra za kupovinu stana. Proverite kojih 14 dokumenata morate da prikupite.

U tekstu „Ko štiti divljanje Srđana Noga“ pročitajte kako je morao da postupi sudija Prvog osnovnog suda povodom razbijanja glasačke kutije tokom referenduma, umesto što je odbio optužni predlog.

Dok je mira sve je dobro i sve ćemo moći“ kaže glumica Sloboda Mićalović koja glumi u kazahstanskom filmu „Suncokret“ koji će biit prikazan na ovogodišnjem Festu.

Šta je novi selektor doneo srpskoj košarci pročitajte u analizi pod naslovom „Pešić opušta, promoviše klince i upisuje pobede„.

BONUS VIDEO: Snimak srušenog mosta u predgrađu Kijeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar